Tarief

Voor een persoonlijk afscheid geldt een basistarief van € 485,-.

Dit tarief is opgebouwd uit:

  • uitgebreid familiegesprek
  • het inhoudelijk voorbereiden van de afscheidsbijeenkomst
  • het spreken tijdens en begeleiden van het afscheid

Voorafgaand aan de afscheidsbijeenkomst ontvangen jullie een draaiboek van het geheel, ondertussen overleg ik met de sprekers. Waar nodig werk ik samen met de uitvaartondernemer.

"Een warm afscheid vraagt aandacht en zorgvuldige afstemming. Bij elke stap begeleid ik jullie en laat los waar kan. Zo kunnen jullie met hoofd en hart bij het afscheid zijn."

Extra mogelijkheden

Het kan zijn dat er extra kosten gemaakt en doorberekend worden. Bijvoorbeeld extra begeleidingsgesprekken of een blijvend aandenken voor de gasten. Hierover overleggen we altijd vooraf.
Mijn basistarief geldt voor reiskosten binnen een straal van 25 km.

Vergoeding

Deze kosten worden in veel gevallen vergoed door een uitvaartverzekering. Lees hierover in het kennisdossier ritueelbegeleiding van uitvaartverzekering.nl.

TIP:
Ook begeleid ik afscheidsmomenten tijdens de laatste levensfase, bij een afscheid zonder uitvaart of een ceremonie ter nagedachtenis. Dit kan bijvoorbeeld ook ná de Corona-periode. Om zo alsnog met een grotere, of andere, groep mensen jullie geliefde te herdenken. Hiervoor gelden prijzen op aanvraag, uitgaande van een uurtarief van € 65,-, exclusief materialen, locatie, vervoerskosten of extra’s. Er is veel mogelijk.