Tarief

Elk mens is anders en daarom is ieder afscheid persoonlijk èn uniek. Dit vraagt maatwerk met een bijbehorend tarief. Dit kan ik je vooraf laten weten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust even contact met me op.

Zo'n tarief is opgebouwd uit:

  • uitgebreid familiegesprek
  • het inhoudelijk voorbereiden van de afscheidsbijeenkomst
  • het spreken tijdens en begeleiden van het afscheid

Voorafgaand aan de afscheidsbijeenkomst ontvangen jullie een draaiboek van het geheel, ondertussen overleg ik met de sprekers. Waar nodig werk ik samen met de uitvaartondernemer.

"Een warm afscheid vraagt aandacht en zorgvuldige afstemming. Bij elke stap begeleid ik jullie en laat los waar kan. Zo kunnen jullie met hoofd en hart bij het afscheid zijn."

Extra mogelijkheden

Het kan zijn dat er extra kosten gemaakt en doorberekend worden. Bijvoorbeeld extra begeleidingsgesprekken of aanvullende wensen. Hierover overleggen we altijd vooraf.

Vergoeding

Deze kosten worden in veel gevallen vergoed door een uitvaartverzekering. Lees hierover in het kennisdossier ritueelbegeleiding van uitvaartverzekering.nl.

TIP:
Ook begeleid ik afscheidsmomenten tijdens de laatste levensfase, bij een afscheid zonder uitvaart of een ceremonie ter nagedachtenis. Dit kan bijvoorbeeld ook ná de Corona-periode. Om zo alsnog met een grotere, of andere, groep mensen jullie geliefde te herdenken. Hiervoor gelden prijzen op aanvraag. Er is veel mogelijk.