Over mij

Femke van Welsenes

Typisch Femke

Mensen omschrijven me als een open, warm en creatief persoon. Als iemand bij wie je jezelf kunt zijn en die bruggen kan slaan tussen generaties. In gesprek kom ik vaak op een lichte manier tot de kern. Naast mijn fascinatie voor mensen trekt het buitenleven mij. Ik haal mijn rust, energie en inspiratie uit de natuur.

Achtergrond

Jarenlang bracht ik met mijn commerciële projectervaring mensen en verhalen samen bij de Volkskrant en NRC. Dat deed ik ook in de natuur. Als reisliefhebber, pelgrim én in mijn werk bij Naturalis en Natuurmonumenten. Verder ben ik mede-oprichter van Love to Tell You. Met dit online initiatief willen we mensen inspireren om herinneringen op te halen en te delen met vrienden en familie via Whatsapp.

In mijn rol als inhoudelijk begeleider bij afscheidsmomenten breng ik andere werelden samen. Die van liefde en verbondenheid, leven en dood, gemis en troost. Ik heb de opleiding Ritueelbegeleiding bij Gaandeweg Uitvaart Educatie gevolgd. Om mensen en verhalen niet te vergeten.

Troostend vind ikzelf de gedachte dat we ooit allemaal weer één zijn met de natuur, zo komen we alsnog thuis. De natuur is dichtbij, in beweging, oordeelt niet en geeft troost. Dat gun ik jou ook.